Mi a különbség a mobiloptimalizált és a mobil weboldalkészítés között?

MOBILOPTIMALIZÁLÁS, SEO

2018-ban az internetes fiezetőképes vásárlók 60% legalább hetente egyszer látogat weboldalakat okostelefonon, ezért fontos összeszedni miért fontos a mobiloptimaliált reszponzív weboldalkészítés.

Elsősorban tegyük rendbe, hogy mi a különbség a mobil-weboldal és a mobiloptimalizált weboldal között.

A mobil weboldalakat jellemzően arról ismerjük fel hogy a domain név mobilról megtekintve egy (m.) előtagot kap. Ezek a weboldalak külön a számítógépes és nagykijelzős megjelenés mellé általában kézzel összerakott mobil weboldalt tartalmaznak.

Manapság ez egy gazdasági vagy szolgáltató cég életében a legrosszabb amit elkövethet, hiszen a kereső külön mobil és “teljes verziós” oldalakat fog észlelni amik kifejezetten összezavaróan tud hatni több oldal esetén.

De mi a megoldás?

A megoldás a mobiloptimalizált weboldalkészítés. Így összesen egy “domain struktura” létezik , nincs m. és egyéb átirányítások. A fejlesztési módban dől el ennek a müködése, hiszen itt a valóságban egy kódrendszer észleli, hogy a látogató milyen eszközről érkezik, és a weboldal tartalmát arra az eszközre egyénileg rakja össze az adott pillanatban.

Gyakori híbák vagy fél munka tünetei: Nem látszik a weboldal teljes része, a betöltés után a teljes weboldal mobilon mozgatható “jobbra és balra” nem egy állandó mozgathatatlan képet ad. A menü egyes részei lelógnak, menüpontokból nem mindegyik látszik. Nagyítás vagy kicsinytés szükséges a felhasználótól.

 

Mindenképp a www.xrs.hu csapatát keresd fel, ha híbátlan weboldalt szeretnél, mobilról érkező ügyfeleidnek is!

 

Kulcsszavaink: weboldalkészítés https://www.xrs.hu honlapkészítés https://www.xrs.hu keresőoptimalizált weboldalkészítés https://www.xrs.hu mobiloptimalizált weboldalkészítés https://www.xrs.hu weboldalkészítés , honlapkészítés , honlap , weblap https://www.xrs.hu weboldal ár, honlap ár , mobil weblap ár , mobiloptimalizált weboldal ár www.xrs.hu photoshop weboldal https://www.xrs.hu , reszponzív weboldal https://www.xrs.hu , legszebb weboldalkészítés https://www.xrs.huweboldalkészítés mobilra www.xrs.hu webshop késztítés , webshop készítés ár, webshop készítés őr https://www.xrs.hu , webshop ár www.xrs.hu , webshop mobilra , mobil webshop , legszebb webshop, egyedi weboldal ,egyedi weboldalkészítés https://www.xrs.hu photoshop weboldalkészítés, weboldalkeszites, weboldalak keszites, weboldalkeszites ar, weboldal ar, weblap ar, honlap ar, honlapkeszites ar.

 

 

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published.