Miért fontos a szakszerű és keresőoptimalizált weboldalkészítés?

SEO
honlapkészítés

Ma arra a kérdésre adunk választ hogy miért ne a “Jaj hát van nálunk egy ilyen ember aki így kezeli ezeket a webes cuccokat” megoldást válasszuk ha valóban bevételteremtő válalkozást szeretnénk elérni, és hogy miért fontos már az elején a weboldalkészítés honlapkészítés, során a legjobbakat választani ha a bevételt akarunk és keresőben helyezést !

Összefoglalva(részletek egyesével a bejegyzés alján): keresőbarát domain, keresőbarát tárhely, keresőoptimalizált weboldalkészítés , keresőoptimalizált kód, reklámmentesség.

 

1.keresőbarát domain

A legalapvetőbb hogy kulcsszavakból építünk domaint, mert a kereső a kulcsszavakat, amire keresnek, először a domainben ellenőrzi. Tehát egy weboldalkészítő cég, vállalkozás az a www. — . hu vagy .com formát alkalmazza és olyan domainnevek közül érdemes válaszani mint pl: olcsó-weboldalkészítés , leggyorsabb weboldalkészítés, weboldalkészítés budapest, weboldalkészítés mobilra, reszponzív honlapkészítés, stb…

 

 

2.keresőbarát tárhely

A tárhelyről sokszor megfeletkezik mindenki és teljesen véletlenszerűen választ pedig pár szempont még itt is közrejászik mint pl: A szerver helye, a szerver nyelve , a szerver folyamatos elérhetősége, CDN rendszer alkalmazhatósága.

 

3.keresőoptimalizált weboldalkészítés

A domainnév és a tárhely után márcsak ki kell adnunk egy profi honlapkészíitő csapatnak a munkát. Gondot szokott okozni hogy milyen szempontok szerint készűljön a weboldal de ezt mindig egyedileg kell mérlegelni, és egyéni megoldásokat kifejleszteni. Ezért mindenképp a www.xrs.hu csapatát kell választanod ha egyéni és személyre szabott maximális minőségű weboldalt szeretnél már az alapjaitól, olyat ami még évek múlva is a legjobb technikát használja!

 

4.keresőoptimalizált kód

Ehhez sok magyarázatot nem kell adni összetákolt, a fent említett emberek alibi és szakmaiatlan megoldásával csak a konkurenciád segíted!

 

5.reklámmentesség

Több olyan alkalom után amikor személyesen sikerült olyanba belefutni, hogy vállalkozások annyira szégyenteljesen működnek, hogy adsense reklámokat raknak a weboldalukra. Ez olyan képet ad a látogatóknak hogy azonnal bezárják oldalad. EZT SOHA!

Weboldalkészítéshez, honlapkészítéshez, weboldalkarbantartáshoz, weblap frissítéshez, honlapfejlesztéshez csak és kizárólag a www.xrs.hu !

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published.